Zimski pohod na Pokljuki

Včeraj na športnem dnevu sem se imel zelo dobro. Videl sem veliko gor Triglav, Stol … Vse so bile zasnežene. Na pohodu sem videl prelepo naravo in pastirsko vas. Ogledal sem si biatlonsko tekmo, ki je bila odlična. Vsi slovenski tekmovalci so se odrezali. Osvojili so odlična mesta. Imel sem se zelo dobro.

Jurij N.

Včeraj sem se zelo dobro imel, najboljše mi je bilo, ko smo navijali za slovenske biatlonce.

Martin Č.

Včeraj smo izvedli športni dan na Pokljuki. Šli smo na pohod in si ogledali svetovno prvenstvo v biatlonu. Videla sem veliko gor in snega. Pohod je bil zelo zanimiv. Najbolj všeč mi je bilo, ko smo si ogledali biatlon. Vsi smo navijali za Slovence in bili ponosni na Jakova Faka, ki je bil 12.

Ornella T.

Včeraj smo nekateri odšli na Pokljuko. Videli smo veliko gor in ni bilo veliko snega. Prehodilo smo kar nekaj kilometrov in potem smo odšli gledat tekmo iz Biathlona. Navijal sem za vse slovenske biathlonce. Ta dan mi je bil zelo všeč.

Bor R.

Včeraj sem bil na Pokljuki, kjer smo imeli zimski pohod. Nato smo šli na navijat za Jakov Faka in za ostale slovenske tekmovalce. Všeč mi je bilo, ker sem gledal tekmo v živo in smo se kepali.

Aleksej K.