Organizacija dela zaradi začasne prekinitve pouka

Spoštovani starši!

Zaradi izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja nalezljive bolezni COVID-19 bomo po odredbi začasno, predvidoma od 16. do 29. marca 2020, prekinili izvajanje pouka v šolah. Ker želimo preprečiti širjenje okužbe s koronavirusom, smo za učence pripravili pouk na daljavo.

Učitelji razredniki bodo staršem na njihov elektronski naslov v skladu z urnikom, pošiljali navodila za delo, učne liste, priporočila, vaje, posnetke … Prosimo vas, da spremljate delo svojih otrok. Naš namen ni dodatna obremenitev staršev, vendar v nasprotnem primeru ne bomo zmogli realizirati programa pouka in bo potrebno veliko ur pouka nadomestiti. Dogovorjeni smo, da učitelji vsak dan do 10.ure pošljejo gradiva za učence za posamezni dan. Tako boste tudi vi, spoštovani starši, imeli nadzor nad samostojnim delom vašega otroka.

Otroci naj naredijo, kar znajo. Poskušajte jim kakšno stvar tudi natisniti, če imate to možnost. Učitelji vam bodo na voljo po elektronski pošti. Če potrebujete nasvet, pomoč, vzpostavite z njimi kontakt.

O vseh spremembah vas bomo sproti obveščali preko e-pošte in šolske spletne strani.

Ostanite zdravi in pazite na svoje otroke.

                                                                                                                     Nina Pirc, ravnateljica